Nuffnang Ads

Saturday, January 22, 2011

uitm jengka dihatiku

wahhhh... lame tak updated blog... sangat bz... keh2... bz ke or malas?? lebih kurang la... hihihi

aku skang da tiga mggu duduk kat uitm ni.. sangat bez... aku lau kat sini satu ape pun tak de kerisauan cume bab assignment je susah hati siket... baru 3 mggu da belambak assignment aku.. huh

ha... lagi satu aku baru dapat tau, uitm skang memendekkan cuti.. daripada 2 bulan kepada 2 mggu... uwaaaaa... sangt menyedihkann hati saye woooo... saye mau kawen mane sempat woooo... 

ari tu aku de post sal result but aku tak gtau ag result aku.. punye la sedih sampai tak terbukaak blog aku nih... keh2.. actually, aku dapat result yang hampir2 je lagi nak dekan... lagi 0.02 je lagi.. korang kire sendiri la bape aku dapat.. huuhuhu... nasib aku memang malang.. tapi tak pe la.. semester ni aku akan wat yang terbaik...aku akan rajin2 study and membiasa kan kehidupan aku kat uitm ni..

sebut sal uitm, aku masuk uitm ni 2.1.2011 ari tuh.. memula risau sgt weh.. kot2 la roomate tak best ke, ape ke.. aleh2 ptg sket baru dapat tau adie sha yang jadi rumet aku.. member baik aku tuh.. hahaha... g kelas same2,, makn same2... sume same2 lah.. di tambah pulak ngan kembar aku sorang agi, nuyo nakatsu or izzati.. mase tu status dye menumpang.. skang tak dah.. dye da de blek sendiri.. sedey la dye takde.. sunyi je rase... huwaaaa...

erm... kenape aku ngan nuyo tu kembar ek?? nak tau nape??

mase tu aku rase maybe aku la 1st fwen dye kat kelas tu.. tanye name, tanye tempat tggal, tanye sumenye, aleh2 bile tanye besday, same pulah dah.. wah... sangat menakjubkan... padahal takde pape pun.. cume sangat tak sangke je.. bermula daripada tegur2 je, pastu jadi kawan, and skang sangat rapat.. same besday lak tuh.. tak sabar tunggu bulan 6.. sambut besday same2... sangat bez... hahahha...

ok la.. cukup stakat ni dulu.. aku chow dulu.. mekaseh bab sudi membace kesah aku neh.. <3 u all..

No comments:

Post a Comment

mY dEaR fOlLoWeRs.. LoVe U oLLs.. =)